колеги имам 1 голям проблем.Гумения маркуч от дросела кам дебитомера ми е напукан (направо си е скасан) и не мога да намеря никаде нов или втора употреба.Бихте ли ми да ли савет какво да правя приемам всякакви савети .
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с гумения маркуч 155 1.7 ...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от s_romeo Покажи съобщениеколеги имам 1 голям проблем.Гумения маркуч от дросела кам дебитомера ми е напукан (направо си е скасан) и не мога да намеря никаде нов или втора употреба.Бихте ли ми да ли савет какво да правя приемам всякакви савети .
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
-
---------- Post added at 13:22 ---------- Previous post was at 13:20 ----------
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=37547
Здрасти колега.На една от снимките се вижда този маркуч. Ако ти върши работа направо давай адрес да ти го пращам.Ще е подарък от менsigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
Comment
-
На 16клапановите е различен от тези на 8 клапановите. Маркуч който е рязан заради плочката на газта също не ти върши работа.Кът са да....... Спряни са и производство вече пък и рядко се намират 2-ра употреба.
Маншоните с различен диаметър за пвц-колектора също са така.Спряни от производство.
Comment
-
sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
Comment
-
Колега имаш Л.С.sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
Comment
-
Колега какво стана с маркуча? Пасна ли?sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
Comment
-
Само на мен ли ми се струва, или на този маркуч му липсва още един щуцер ... при мен поне са два тънките маркучи, които излизат от дебелия ...
Дано да е свършил работа де, че като знам как са кът ... Ако някой с АГУ пририта за маркуч, да ми се обади
Comment
Comment